andriychernyukh писал(а):Дякую за відповідь. З імпортом статистики все вийшло.
Та в мене є ще кілька "глобальних" питань. Памятаєте, раніше я запитував Вас, як враховувати при розрахунку зарплати години заміни вчителем іншого вчителя.
Так от, нехай ми маємо заклад освіти (школу):
1. який вид оплати потрібно використовувати у цьому випадку (оклад чи інший). Адже вчителі можуть мати одного дня одну кількість годин, іншого дня - іншу.
Як при цьому рарахувати заплату.
Велике прохання, порадьте, будь ласка, який вид оплати вибирати. Та опишіть налаштування системи під той варіант, який ви важаєте оптимальним. Тому, що я так розумію прийдеться налаштовувати календарі специфічнич чином і т.д.
Дуже дякую за відповідь.
P.S.Дуже потрібна Ваша кваліфікована допомога.
Не четко сформулирована постановка задачи. Раньше нам не доводилось иметь дело с учебными заведениями, поэтому желательно расписать отличия в расчете з/п учителей на примерах. Исходя из Вашего более раннего примера с табельными номерами, учителя - это теже почасовики на окладе, которым оклад начисляется пропорционально отработанному времени, поэтому программе не важно в какой день кто сколько отработал, т.к. оклад считается за весь месяц по формуле: oklad*fact/norma и в этом случае подходит вид оплаты 1000 (конечно все-равно можно учителей вынести на отдельный вид оплаты, если Вы хотите оклад начислять на отдельное поле лицевого счета), если же норма для разных учителей может быть разная, тогда имеет смысл в каждом случае заводить отдельный вид оплаты.
1) Працівник з таб. н. 1 має оклад 1000грн. Доплата за класне керівництво -20%, за вислугу -30%. Утримання в пенційний фонд (ПФ) -2%. При цьому він ще має 7год. заміни (ФКГ=7), де норма кількості годин заміни=75 (НКГ=75). Не пенціонер. Не має пільг.
На счет замещения, то Вы мне так и не ответили на мой вопрос, правильно ли я понял, что для таб.№1 сумма замены должна быть 1000/75*7=93,33.
В общем для дальнейшего анализа - жду детальных примеров.