Формування табелів

Вопросы по работе подсистем "Учет заработной платы" и "Учет кадров" в "Дебет Плюс V12"

Формування табелів

Сообщение Vitaliy » Ср янв 23, 2008 4:08 pm

В мене версія програми DebetPlus 11.3.11 beta. Встановив та налаштував її для роботи з СУБД MySQL. Пробую запустити підсистему "Облік заробітної плати". Штатний розпис ввів, довідники, необхідні для роботи, налаштував. Дійшов до введення табелів. Не можу найти в документації (і в матеріалах форуму) як правильно фоормувати табелі. При виборі пункту меню "Первинні докум."-"Табелі"-"Формування табелів" появляється вікно для введення дати початку - ввожу дату початку 01/01/2008, натискаю "Ок" і появляється повідомлення, що "Місяць не розрахунковий...Виконувати перезапис табелів при розрахунку?" Де правильно вказати розрахунковий місяць. Перед тим у "Розрахунки"-"Відбір місяців для розрахунку" я добавив 01/01/2008, ввімкнув його (статус операції - "Розрахунок"). Що я роблю не так?
Vitaliy
Интересующийся

Сообщение Галина » Пт фев 08, 2008 5:40 pm

Перевірте ще раз, щоб біля потрібного Вам місяця стояло "Розрахунок", а всі інші були вимкнені.
Галина
Консультант

Вернуться в Учет заработной платы и кадров