Где взять инструкцию для работы с программой?

Где взять инструкцию для работы с программой?

Сообщение aurum69 » Пт ноя 30, 2007 2:26 pm

Загрузили программу, а как с ней работать не знаем. Помогите, где взять инструкцию для работы с ней.
aurum69
Интересующийся

Сообщение Карина » Пт ноя 30, 2007 3:41 pm

Примерно с таким же вопросом я обратилась неделю назад, до сих пор никто не ответил.
Карина
Интересующийся

Сообщение А.Д » Пт дек 21, 2007 7:36 am

Де ж все таки взяти інструкцію? Допоможіть! Чи її взагалі немає?
А.Д
Интересующийся

Сообщение Sergej » Пт дек 21, 2007 10:33 am

Повної інструкції нема і ніколи не буде, так само як і опису таблиць бази данних. Це такий маркетинг. "Купіть программу, ми приїдемо, все настроїмо ,навчимо." А на сайті виставлена демонстрашка (повна робоча версія :lol: ) і пару статей. Тому її мало хто купує. Я знаю дві фірми, які саме із-за відсутності документації відмовились від цієї проги.
Sergej
Активист
Активист

Сообщение DebetPlusUser » Пн янв 28, 2008 11:29 pm

Sergej писал(а):Повної інструкції нема і ніколи не буде, так само як і опису таблиць бази данних. Це такий маркетинг. "Купіть программу, ми приїдемо, все настроїмо ,навчимо." А на сайті виставлена демонстрашка (повна робоча версія :lol: ) і пару статей. Тому її мало хто купує. Я знаю дві фірми, які саме із-за відсутності документації відмовились від цієї проги.

Как-то грустно становится при прочтении "мертвых" вопросов от пользователей программы.... Т.е. вопросов, на которые официальные источники ответов не дают. Классический пример - вопрос в начале топика.

Как по мне - идея системы - просто класс! Реализация - несколько сыроватая, но будем оптимистами - может быть и не будет ошибок, типа "Null Reference Object..."

Уже начинаю думать о том, чтобы, как альтернативный вариант, создать свой независимый форум, где была бы реализована возможность обсуждения существующих функционалов системы и "расшаривание" опыта работы с программой? Что думают уважаемые пользователи DebetPlus и что думает администрация?

Еще вопрос к администрации - есть ли какой-то платный ресурс (не консультации по телефону, смысл которых мне непонятен - как можно описать проблему и получить на нее решение в течении 10 минут - если это не ситуация "ой, не вводиться пароль" - только выброшенные деньги на междугородние переговоры) который бы работал в режиме 7x24?
DebetPlusUser
Интересующийся

Сообщение Галина » Ср янв 30, 2008 10:40 am

Обратите внимание, что на сайте уже выложена новая документация: "Первое знакомство", "Учет основных средств" и "Учет банковских операций". В скором времени выложим "Учет ТМЦ" и "Свод бухгалтерского баланса".

Критику в нашу сторону мы принимаем, но тем не менее с Вашей стороны не прозвучало не одного конкретного вопроса. Напишите, что у Вас не получается при работе спрограммой и мы постараемся Вам помочь.
Галина
Консультант

опису таблиць бази данних

Сообщение slava » Ср янв 30, 2008 8:01 pm

Sergej писал(а):Повної інструкції нема і ніколи не буде, так само як і опису таблиць бази данних. Це такий маркетинг. "Купіть программу, ми приїдемо, все настроїмо ,навчимо." А на сайті виставлена демонстрашка (повна робоча версія :lol: ) і пару статей. Тому її мало хто купує. Я знаю дві фірми, які саме із-за відсутності документації відмовились від цієї проги.

Що стосується опису таблиць бази данних, то "структура бази даних знаходиться в файлі WinStru.xml".. Це цитата зі статті "Створення власних таблиць в існуючій базі даних", що розміщена на сайті в розділі документація.
slava
Консультант

Де ж все таки взяти інструкцію?

Сообщение slava » Ср янв 30, 2008 8:09 pm

А.Д писал(а):Де ж все таки взяти інструкцію? Допоможіть! Чи її взагалі немає?

Інструкція є 1) в розділі довідка системи; 2) На сайті в розділі "Документація". Вона розбита на частини по підсистемах.
Користувачу, як правлило. треба починати з першого знайомства, де описано філософію системи та її інтерфейс. Далі треба читати документацію по підсистемах. Вона є також в DOC форматах. Для розробників рекомендуємо прочитати статті з відповідної секції розділу "Документація" на сайті.
slava
Консультант

Лед тронулся, господа.

Сообщение Sergej » Пн фев 04, 2008 10:50 am

Ура!!! Чи то критика подіяла, чи то елементарна логіка підказала, але поступово інформації про програму в розділі "документація" більшає.
Так тримати. Думаю керівництво фірми зрозуміло, що на "шару", безкоштовно, программу для бухобліку поставлять в себе тільки невеличкі фірмочки. І неважливо, чи то Дебет+ чи 1С. Ці фірми не збираються платити ніколи. Будь-яка серйозна
( і платоспроможна !!!) фірма самостійно впроваджувати програмний продукт не буде. (Окремі унікуми з великим штатом ІТ-працівників, які переманили досвідчених гуру до уваги не беруться). Це я говорю як ІТ-шник потенціального корпоративного покупця программи Дебет+. Мені немає смислу самому ставити халявну прогу. І не тільки тому що це ніхто не оцінить :-)) А й тому, що перейти потрібно в короткі часові сроки, і якісно та безболісно це зробити одна людина просто не зможе. І питання супроводу завжди стоїть на підприємстві гостро. І за кожною дрібницею звертатись до розробника накладно не стільки фінансово скільки є втратою часу, простоями своїх працівників. Плюс елементарна безпека: при кадрових змінах новий працівник маючи документацію та допомогу розробників без проблем зможе підтримувати роботу бухгалтерії на підприємстві.
Одне із підприємств, яке вже багато років працює на Дебет+ (його ємблема на головній сторінці Дебет+) рік тому планувало "спригнути" з Дебета на 1С саме по причині відсутності спеціалістів по Дебету. А по 1С їх як листя в лісі. Пишіть документацію і тим самим готуйте спеціалістів. І гроші самі нападуть на вас. Успіхів!!!

ps. Давно не скачував програму, стару версію давно грохнув. Почекаю версію з запуском форм прямо з опенофіса і почну заново знайомитися з Дебетом. :-)) Можливо далі буде...
Sergej
Активист
Активист

Вернуться в Общие вопросы по работе программы