інструкцію вже вивчила в доль і поперек:)) в самому mysql, що робити я знаю) але тут в мене таке завдання треба виконати з файлу .sql треба розархівувати та підключити в дебеті от я тут і загрузла, адже в самому mysql .sql розширення для розвантаження як такого немає, але в принципі можна вибрати який завгодно, але коли вибираю в mysql розархівування з помилками:( тоді в мене ґ кілька ідей-запинь :
1. може бути так, що цей файл був заархівований суто в postgresql чи в mysql отримати файл .sql теж можливо? бо працювати треба з mysql, а якщо воно було в постргрі, т очи можна його якось на mysql перенести?
2. якщо все таки розархівується в mysql як же його тоді підключити в дебеті? тут питання скоріше в тому, куди воно його розірхівовує? ви б не могли мені піказати куди б воно могло? (моя система - це debian gnu/linux xfce)
3. і чи залишаються при ахівуванні користувачів їх паролей? аби бути впевненим, що працювати в осоновному лише на root? оскільки тільки за його правами можна взагалі щось робити
буду страшенно вдячна за відповідь, дуже б вже хотілось тут розібратись:)
дякую)