Видатна накладна

Вопросы по работе подсистемы "Учет товаро-материальных ценностей" в "Дебет Плюс V12"

Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 9:27 am

У видатній накладній коли я виираю номенклатуру пише залишків не має.Чому так якщо я проставила кількісні залишки
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 9:30 am

Доброго дня! А в кількісних залишках в рядках проставлені рахунок/субрахунок/стаття, МВО і підрозділ?
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 9:35 am

Так проставлені.А ще у счот фактуру не можу запонить коли нажимаю додати ніяк не реагує
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 9:39 am

А у Вас використовується один рахунок/субрахунок/стаття, МВО і підрозділ чи декілька?
Тетяна писал(а):А ще у счот фактуру не можу запонить коли нажимаю додати ніяк не реагує

Рахунок-фактура додається по такому ж принципу, як і кількісні залишки (як і всі решта документи з рядками). Що саме Ви натискаєте?
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 9:42 am

Рахунок один,підрозділів не має,МОВ дин.Натискаю конвертик як і в усіх інших документах
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 10:20 am

Тетяна писал(а):підрозділів не має

Підрозділ має бути (хоча б один "Без указания подразделения"). Було б краще зрозуміло, якби Ви виклали скріншот рядків доданого Вами документа "Кількісні залишки".
Тетяна писал(а):Натискаю конвертик як і в усіх інших документах

Додавати документи можна через кнопки на панелі інструментів, пункти контекстного меню і клавіші. Принцип додавання для всіх документів однаковий. Єдиний варіант, коли це не спрацювує, якщо у Вас обмежені права в системі, причому таким чином, що немає прав на додавання документа SF.
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 10:30 am

"Без указания подразделения") я ставила.Дякую за допомогу зараз прогляну ще може десь не проставила.Ще питання сумові остатки обов"язково потрібно заповнювати?
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 10:33 am

Сумові залишки потрібно вносити, якщо Ви збираєтеся вести бухгалтерський облік у програмі (тобто формувати проведення і по них проводити аналіз).
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 10:36 am

а якщо тільки торгівля?Можливо від того що не внесені сусові залишки не виписується счот фактура і видатна накладна?Вибачаюсь за запитання але я не працювала з цією програмою
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 10:50 am

Ні, сумові залишки ніякого прямого відношення не мають до документів. Вони стосуються лише проведень.
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 10:51 am

Дякую
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 1:10 pm

Розкажіть по етапно як виписувати счет-фактуру,що потрібно ставити в налаштуваннях?Я роблю так заходжу в счет фактуру вибираю счет фактура нажимаю добавить вісвичується вікно я заповнюю ФОП,платник,МВО,підрозділ потім хочу додати найменування кількість и тд але воно не вибиває це вікно де додається
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 1:36 pm

А Ви натискаєте кнопку "Додати" в полі для рядків?
sf_add.png
sf_add.png (85.72 Кб) Просмотров: 3640
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

Re: Видатна накладна

Сообщение Тетяна » Пн авг 13, 2012 1:42 pm

Так але не реагує(тількі через масове ведення виходить додоти
Аватара пользователя
Тетяна
Опытный пользователь
Опытный пользователь
 
Сообщения: 54
Зарегистрирован: Пн авг 13, 2012 9:20 am

Re: Видатна накладна

Сообщение Oksana » Пн авг 13, 2012 1:48 pm

Тоді у Вас в параметрах папки стоїть галочка в полі "Редагувати рядки в таблиці". Вам потрібно зняти цю галочку.
Аватара пользователя
Oksana
Консультант
 
Сообщения: 975
Зарегистрирован: Чт июл 01, 2010 5:24 pm
Откуда: Киев

След.

Вернуться в Учет ТМЦ

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron